Senaste inläggen

Av himlakropp - 5 april 2010 10:09

Jahapp, så var den här påsken snart slut, fort har det gått :-O


Keyvan blir strax hämtad, han ska åka till kusin William och leka idag. Eftersom att jag är utan bil kommer Maria och hämtar honom, väldigt snällt :-)

Om jag har tur hinner Emil komma hem så kan vi hämta honom, annars måste hon köra hem han igen. Vi får väl se.


Vid 12 tiden ska jag och EL ner på Bölis och rasta vovarna. Jag behöver verkligen röra på mig, kanske har det blivit för mycket av det goda. Tur att jag har ont i käften, då är det lite svårare att tugga ;-)

Av himlakropp - 4 april 2010 18:40

Nåt lurt i käften, anar nån form av tandvärk, blä. Hade jätte ont i februari och fick rotfylla, nu verkar det vara dax igen, suck :-(

Av himlakropp - 4 april 2010 13:50

Gud viket underbart vårväder det blev nu :-P

Tog en promenad med Keyvan och vovarna, sjukt härligt, vill ju bara vara ute känns det som. Nu skulle man haft ett hus eller en stuga, inte bo i en jävla råtthåls lägenhet med galna grannar :-S

Hur som helst håller jag på att tona håret nu, ljusbrunt blir det till utväxten. Jag har alltid tonat/färgat mörkbrunt men jag håller på att vara jävligt less på att ha en utväxt hela tiden så planen är att försöka tona ljusare och ljusare. Håret som redan är mörkt går ju inte att göra så mycket åt såvida jag inte bleker det men det nya håret kan jag ju få som jag vill, nästan i alla fall ;-)

Av himlakropp - 4 april 2010 09:57

Vi somnade rätt tidigt igår kväll med tanke på att det ändå var lördag. Jag vaknadse i soffan av att filmen var slut och tog mitt täcke och mina kuddar och la mig i sängen istället. Keyvan fick ligga kvar i soffan, han älskar att sova där och jag hade lovat att i helgen skulle han få sova där :-)


Idag vet jag inte riktigt vad som händer mer än att vi måste handla lite och panta en massa pet flaskor som dräller på golvet i köket.


Mulet väder men jag har ändå en skön känsla i kroppen, kan det vara ljuset kanske ?

Den här påsken har varit den bästa för mig de 6 sista åren, minst... Jag har haft en slags ro i kroppen och jag har haft tillfällen att träffa flera av mina närmsta vänner, haft mysiga stunder med sonen och umgåtts med mamma lite, det enda som saknats är Emil men vi har pratat i telefonen varje dag. han kommer hem idag eller imorgon, det beror lite på hur bakis han är idag ;-)

Av himlakropp - 3 april 2010 19:21

Vilken fantastisk buffe det var i Skeppsvik, wow, super gott och mycket att välja bland. Favoriterna var den rökta laxen, kycklingen, rotsaksgratängen och en super smarrig romsås :-P Fanns även ett dessterbord med tårta ;-)


Nu har Keyvan och jag hyrt film så vi kommer att göra en repris från igår, dvs täcken och kuddar i soffan :-D


Ha en trevlig kväll!

Av himlakropp - 3 april 2010 09:25

Så var det påskafton då, dagarna bara rusar iväg.

Idag ska Keyvan iväg och fira sin storkusin som fylller år, tror att han blir 20 :-)

Under tiden ska jag ta långpromenad med vovarna, EL och hennes brorsas hund Ross. Hundarna har aldrig träffats men jag tror det kommer att gå bra. Fanny löper fortfarande lite men Ross är kastrerad så det ska vara riskfritt i alla fall ;-)


Klockan 16 kommer mamma och Leif och hämtar Keyvan och mig och så åker vi iväg till Skeppsvik för att inta en härlig middag. Jag har aldrig vart dit så det ska bli kul :-)

Ikväll blir det nog bara att slappa skulle jag tro, förmodligen med 18 kilo godis eller nåt sånt ;-)

Av himlakropp - 2 april 2010 19:34

Idag fick vi besök av kusin William och min svägerska. tur att det fanns äppelpaj över sen igår då tjejerna var här :-P

Det blev en trevlig pratstund för oss då det var länge sedan sist och killarna var mest ute på gården och lekte och hade skoj.

Då de åkt var det bara att sätta igång med middagen som bestod av stekt lax, pressad potatis och yogurth sås med gräslök. Både jag och Keyvan älskar lax och vi äter det nog en gång i veckan :-)

Nu har jag tvättstuga vilket känns ganska trist en fredag men så är det ibland, man får liksom passa på då det finns tid ledigt ;-)

Av himlakropp - 2 april 2010 11:32

Så underbart att vakna och inte behöva stressa upp, me like!

Tog en liten sväng runt kvarteret med vovarna och sen in och koka lite kaffe, nu är det strax dags för en till promenad men det får bli en längre, på med stövlarna och ut i plasket :-P

Träna glosor med Ovido